Бараа материалын удирдлагыг идэвхгүй болгох
Inventory Management-ийг идэвхгүй болгосноор таны баримт бичиг болон хэрэгслүүдэд нөлөөлөх тул та идэвхгүй болгохоос өмнө дараах зүйлсийг шалгах шаардлагатай.
Inventory Management-ийг идэвхгүй болгосны дараа юу болох вэ?
Inventory Management-ийг идэвхгүй болгосноор бараа материалтай холбоотой бүх баримт бичиг болон үлдэгдлийн мэдээлэл устгагдана. Дараа нь энэ функцийг дахин идэвхжүүлсэн ч өмнөх мэдээллийг ашиглах боломжгүй бөгөөд энэ нь өгөгдлийн давхардлаас сэргийлж, туршилтын өгөгдлийг цэвэрлэхэд ашиглагддаг.
Эсвэл бүх мэдээллийг дахин тохируулахын оронд, асуудлыг шийдвэрлэхийн тулд хасалт (Write-offs) болон нөөцийн тохируулга (Stock adjustments)-ыг ашиглаж болно.
Inventory Management-ийг хэрхэн идэвхгүй болгох вэ?
1. Inventory management > Settings > Common parameters хэсэгт хандана.

2. Хуудасны хамгийн доод хэсэг рүү гүйлгээд Disable товчийг сонгоно.

3. Гарч ирэх цонхонд үйлдлийг баталгаажуулахын тулд Disable anyway дээр дарна.
