Мэдлэгийн сан устгах
Мэдлэгийн санг зөвхөн шаардлагатай хандалтын эрхтэй хэрэглэгч устгах боломжтой.
Байгууллагын мэдлэгийн сангийн хандалтын эрх
Мэдлэгийн санг устгахын тулд:
- Employees → Knowledge base табыг нээнэ.
- Устгахыг хүссэн мэдлэгийн сангаа сонгоно.
- Actions → Delete knowledge base сонгоно.

Систем устгасан мэдлэгийн санг Recycle bin рүү шилжүүлэх бөгөөд энд 30 хоног хадгалагдана.
Устгасан мэдлэгийн санг харах:
- Recycle bin нээнэ.
- Filter ашиглан мэдлэгийн санг хайж олно.


Мэдлэгийн сан бүрийн бүрэн устгагдахад хэдэн хоног үлдсэн мэдээлэл харагдана.

Мэдлэгийн санг сэргээх:
- Recycle bin нээнэ.
- Сэргээх мэдлэгийн сангаа олно.
- Actions → Recover knowledge base -ийг сонгоно.
Устгасан мэдлэгийн санг 30 хоногийн дотор сэргээх боломжтой.

Энэ нийтлэл тусалсан уу?