Ажлын бүлгийн мэдлэгийн сан: Хандалтын эрх
Ажлын бүлэг болон төслийн мэдлэгийн сангийн хандалтын эрхийг тохируулах боломжтой.
About workgroup дээр дарж, Roles and permissions -ийг сонгон тохиргоог нээнэ.

Доош нь гүйлгэж, мэдлэгийн санг харах, засварлах, устгах хандалтын эрхийг тохируулна. Мөн мэдлэгийн сангийн тохиргоог засварлах эрхийг ч удирдах боломжтой.
Үйлдэл бүрийн доод талд сонгох боломжтой 4 анхдагч хэрэглэгчийн бүлэг байдаг:
- Workgroup owner — Ажлын бүлгийн эзэмшигч
- Owner and moderators — Эзэмшигч болон модераторууд
- All workgroup members — Бүх ажлын бүлгийн гишүүд
- Authorized users — Эрх олгогдсон хэрэглэгчид
Authorized users гэдэг нь таны Bitrix24 бүртгэлд байгаа бүх хэрэглэгчийг хэлнэ.

Жишээлбэл, тодорхой ажлын бүлгийн мэдлэгийн санг бүх Authorized users харах эрхтэй байхаар тохируулж болно. Тухайн мэдлэгийн санд хэрхэн хандах нь ажлын бүлгийн нууцлалын төрлөөс хамаарна.
Хэрэв ажлын бүлэг нь Private эсвэл Hidden төрлийн нууцлалтай бол тухайн ажлын бүлгийн гишүүн биш хэрэглэгчид ажлын бүлгийн мэдлэгийн сангийн холбоосыг шууд илгээнэ.

Хэрэв ажлын бүлэг Public төрлийн нууцлалтай бол дурын хэрэглэгч тухайн ажлын бүлгийг нээж, түүний мэдлэгийн санд хандах боломжтой. Энэ тохиолдолд ажлын бүлэгт заавал гишүүнээр элсэх шаардлагагүй.
